New York: atac armat în fața bisericii: ucis de agenți

Un bărbat a fost ucis de polițiștii din New York la sfârșitul după-amiezii de duminică, după ce acesta a deschis focul pe treptele unei biserici imediat după un spectacol  în aer liber. Purtătorul de cuvânt al departamentului de poliție, Sergentul Edward Riley, a declarat că atacatorul a deschis focul asupra poliției, dar niciun ofițer sau spectator nu a fost rănit. Bărbatul a fost transportat la un spital din zonă în stare critică. Moartea sa a fost anunțată ulterior de șeful poliției, Dermot Shea, care a numit acțiunea agenților săi „eroică”.

Citește și Iran, vloggeriță condamnată la 10 ani de închisoare pentru că s-a deghizat în „Angelina Jolie zombie”

Anchetele, relatează presa americană, au dezvăluit că bărbatul, cu numeroase precedente penale, purta un rucsac care conținea un bidon cu benzină, frânghie, bandă izolantă, cuțite și o Biblie.

Atacul au avut loc în afara Catedralei Episcopale, care se află în Upper West Side din New York. Bărbatul a deschis focul la scurt timp după un concert în fața bisericii, care a atras  aproximativ 200 de persoane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.