New Jersey, apare un alt videoclip: un alt afro-american ucis de un agent

Apare un nou videoclip care surprinde uciderea unui afro-american american neînarmat după ce a fost oprit în New Jersey de un polițist alb în viteză. Agentul îi cere lui Maurice Gordon, în vârstă de 28 de ani, să rămână în mașina și să aștepte să fie remorcat după ce autovehiculul lui s-a defectat. Tânărul de 28 de ani ar fi încercat să mute pe scaunul șoferului. Agentul folosește spray cu piper , apoi îl scoate din mașină și îl împușcă de 6 ori. Imaginile vin de la camera video plasată pe mașina poliției.

George Floyd, prima comemorare în Minneapolis. Avocatul: ” A murit din cauza unei pandemii de rasism”

Victima se numește Maurice Gordon în vârstă de 28 de ani . Polițistul a fost suspendat în așteptarea rezultatului anchetei.

Sursa: ABC News

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.