”Nevastă-ta stă prea mult timp în casa acelui bărbat” Soțul îi taie penisul și fuge

”Nevastă-ta stă prea mult timp în casa acelui bărbat” Soțul îi taie penisul și fuge Evenimentele au avut loc într-un sat din Tanzania.

Soțul femeii și cei doi complici ai săi sunt încă în libertate. Se pare că victima a cumpărat adesea cărbune de la presupusa amantă, iar în acea zi el i-a cerut să treacă pe acasă la el să-și ia banii .

În sat s-au zvonit că femeia “a petrecut prea mult timp în casa lui Sebastian”. Așa că unii vecini i-au  soțului ei. Reacția omului a fost furioasă: s-a dus la casa presupusului iubit și, împreună cu doi complici, l-au castrat.

Faptele s-ar fi întâmplat în Majengo, în regiunea Songwe, în Tanzania. Știrea afost fost publicată în presa kenyană și de Daily Mail citând ziarul tanżaniano Uwazi. Principalul suspect este un om de naționalitate zambiană, inițial din orașul Chihanga, din regiunea Nakonde.

Vecinii spun că au văzut că femeia în cauză intră în casa victimei și câteva momente mai târziu, au văzut trei bărbați care au bătut agresiv pe ușa lui Sebastian.

Psihiatrul: ”Femeia a evoluat. Drama este că bărbații au rămas mici”

”Bărbații i-au tăiat genitalele lui Sebastian cu un cuțit de bucătărie și apoi au fugit”, a spus doamna Mlungu.

Potrivit reconstrucțiilor faptelor, când soțul femeii și complicii au intrat în casa omului, l-ar fi pus să aleagă  “pedeapsa potrivită” care să îi fie pusă în aplicare. “Sebastian a început să-l roage cu el să-l ierte. Bărbații au devenit nerăbdători și i-au tăiat penisul din corp”, a spus informatorul.

Chuki Kibaya, vecinul omului, a declarat că l-a găsit pe Sebastian “în lacrimi, în timp ce își ținea strâns picioarele într-o baltă de sânge”.

Președintele zonei Majengo B, Kajambo Mwapanja, a declarat că autoritățile sunt în căutarea lor .

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.