Nepoata lui JFK, Saoirse Kennedy Hill de 22 de ani a fost gasita moarta

Saoirse Kennedy Hill în vârstă de 22 de ani,  nepoata lui Bob Kennedy fratele lui JFK, a murit în vila familiei din Hyannis Port, Massachusetts, probabil din cauza unei supradoze, scrieThe New York Times. Aceeași sursă a explicat că  tânăra s-a simțit rău ieri după-amiază, în timp ce se afla în casa  bunicii sale Ethel, văduva lui Bob Kennedy  în vârstă de 91 de ani. Ea a fost declarată moartă la spitalul Cape Cod unde a fost dusă de urgență.

“Inimile noastre sunt devastate de pierderea iubitei noastre Saoirse, viața sa a fost plină de speranță, promisiuni și iubire”, se arată într-o declarație a familiei Kennedy, care raportează și declarația lui Ethel Kennedy: “Astăzi ,lumea este mai puțin frumoasă odată cu plecarea ei”

Bill Withers, autorul melodiei “Ain’t No Sunshine” a încetat din viață la vârsta de 81 de ani / VIDEO

Saoirse a fost studentă în comunicații la Boston College și vicepreședinte al grupului de studenți democrați. Pe vremea liceului, frecventată la Deerfield Academy,o  școala privată a lui Massachusset unde  fata scrisese în ziarul școlii despre lupta ei împotriva depresiei „care își are rădăcinile la începutul școlii medii și va fi alături de mine tot restul vieții. ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.