Nepal, patru copii nevinovați au murit după ce s-au jucat cu o bombă neexplodată

O explozie într-o zonă îndepărtată a Nepalului a ucis patru copii, a declarat  vineri poliția, relatează Reuters  Copiii, cu vârste cuprinse între cinci și 13 ani, erau cu vitele la pășunat  într-o pădure din districtul de nord-vest al orașului Rolpa, când au găsit o bombă și s-au jucat cu acesta, probabil confundându-l cu o jucărie, a declarat oficialul poliției, Shanta Kumar KC.

Un avion militar s-a prăbușit în Bolivia, toți pasagerii la bord au murit

„Este posibil să fi fost rămas din în timpul revoltei maoiste”, a spus el.  Războiul civil nepalez a început cu revolta maoistă din Rolpa în 1996 și a provocat 17.000 de morți înainte de a încheia un acord de pace în 2006. Foștii rebeli fac parte acum din Partidul Comunist Nepal la guvernare . Agenții au deschis o anchetă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.