Nepal, o furtuna violentă a provocat 25 de morți și 400 răniți

Nepal, o furtuna violentă a provocat 25 de morți și 400 răniți

O furtună s-a abătut asupra satelor unei regiuni din sudul Nepalului. Tragicul bilanț până la acestă oră este 25 de morți și 400 de rănți.

 

Guvernatorul Rajesh Poudel a declarat că numarul deceselor este probabil să crească . Majoritatea victimelor și răniților au fost zdrobiți de colibele și copacii prăbușiți.

 

Te-ar putea interesa și În comă farmacologică, campioana de canotaj, dă naștere fiului ei și după aceea moare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.