Nebunie pură ! Un tată și-a aruncat fiica într-o râpă după ce și-a înjunghiat soția însărcinată

Un tată și-a pierdut mințile și, după ce a înjunghiat-o în mod repetat pe soția însărcinată, și-a aruncat fiica de un an într-o râpă. Adam Slater , un californian de 49 de ani, deja cu antecedente penale de abuz sexual a fost arestat în ultimele ore de poliția Palm Desert sub acuzația de omor de gradul doi și tentativă de omor, relatează Mirror. Din păcate fetița de numai un an nu a supraviețuit iar soția este acum  spital, cu multiple răni. Bărbatul este acum în închisoare, iar judecătorul  a stabilit o cauțiune de un milion de dolari

Potrivit sursei citate,  bărbatul în timpul unei discuții aprinse cu soția într-o parcare și-a pierdut mințile și a înjunghiat-o de mai multe ori în burtă. Văzându-și soția la pământ, bărbatul s-a urcat în mașină și a încercat să fugă. Pe bancheta din spate a mașinii se afla fiica lui de un an. Iritat de plânsul fetiței, bărbatul a deschis ușa și a aruncat-o afară din din mașină în timp ce mergea.

Viespea ucigașă a făcut prima victimă în Europa: un bărbat din Spania a murit după ce a fost împuns de viespea killer

Martor la scena terifiantă un șofer  care s-a grăbit imediat să o ajute pe fetiță. După ce a ridicat-o, în timp ce punea mâna pe telefon să sune la poliție Slater s-a întors, l-a înjunghiat și i-a smuls pe fetița din brațe și a aruncat fiica într-o râpă. Slater s-a urcat în mașină și a plecat.

Agenții de poliție au găsit femeia la pământ și a fost transportată de urgență la spital. Fetița a fost recuperată din râpă, dar din păcate a fost declarată mort la fața locului. Șoferul care a chemat autoritățile nu este în pericol de a-și pierde viața.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.