Nebunie: o actriță a fost arestată după ce și-a ucis mama

O actriță din „Căpitanul America – Primul Răzbunător ” a fost acuzată de uciderea mamei sale. Mollie Fitzgerald a jucat un rol minor în cunoscutul film, iar pe 20 decembrie, într-un moment de nebunie s-a aruncat asupra mamei sale cu un cuțit și a înjunghiat-o până la ultima suflare în casa sa din Olathe, Kansas.

Vecinii, alarmați de țipete, au alertat forțele de ordine.  Actrița după ce și-a ucis mama a încercat să fugă, dar a fost prinsă de către agenți. Femeia a fost transportată la spital din cauza unor răni minore și potrivit presei locale,  este acuzată de omor de gradul doi și își așteaptă procesul.

Citește și Anastasia, abandonată de tatăl ei adoptiv într-o groapă: „Era o cheltuială prea mare”

Fitzgerald este reținută în închisoare cu o cauțiune de 500.000 de dolari.  Următoarea înfățișare în instanță este programată pe  9 ianuarie.

Mollie Fitzgerald, în vârstă de 38 de ani, a jucat  în  filmul „Stark Girl”,  Captain America din 2011 și a fost asistentă al regizorului  Joe Johnston. Filmul, cu Chris Evans, care a făcut peste 370 de milioane de dolari în întreaga lume.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.