Nebunie în Texas: un bărbat a tras mai multe focuri de armă la întâmplare provocând 5 morți și 21 răniți

Cel puțin 5 morți și 21 de răniți într-un atac nebun din Texas!

Atacul a început la un semafor rutier, explică poliția din Odessa, citată de The Washington Post. Criminalul care a fost ulterior ucis  a început să tragă cu o armă odată ce a fost oprit la un control de rutină. S-a urcat într-o autoutilitară și a început să tragă la întâmplare în șoferi și pietoni, au spus oficialii. Este al doilea tac de acest gen în Texas în mai puțin de o lună.

Cutremur în Italia: seism cu magnitudinea de 4.1

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.