Nebunie: din cauza soției care pleca deseori de acasă, un bărbat și-a sugrumat copii după care s-a sinucis

Un episod șocant în care sunt implicați doi copii nevinovați și nebunia tatălui lor:  bărbatul și-a strangulat copii după care s-a spânzurat.  Tragedia s-a produs în Chembur din Mumbai, în Maharashtra.

Bărbatul a fost identificat drept Dinesha Yadav și  lucra ca instalator. Copiii decedați erau fiica sa de 3 ani și un băiețel de 18 luni. Potrivit unui raport din The Times of India poliția consideră că , în urma unei discuții aprinse cu soția Dinesh Yadav s-a închis în casă provocând nebunia. Femeia avea obiceiul de a pleca deseori de acasă.

Citește și O mamă și-a spânzurat cei doi copii la subsolul casei pentru că nu-i mai dorea: ” Mă simt deprimată, nu-i mai vreau”

Cei doi soți se certau frecvent din cauza problemelor economice.  Soția lui Dinesh nu era acasă când și-a ucis copiii și el însuși. Raportul sugerează femeia a  venit acasă după  cinci zile de la tragica întâmplare. Corpurile copiilor și a bărbatului au fost găsite de fratele acestuia, care nemai auziind nimic de ei s-a dus să-i caute. Cu ajutorul unui vecin a deschis ușsa și a găsit cadavrele celor doi copii pe pat iar el spânzurat de o grindă în aceeași încăpere cu micuții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.