Nebunia lui Bolsonaro: „Trebuie să ne redeschidem în această săptămână”, dar în Brazilia vârful epidemiei încă a trecut

Jair Bolsonaro, ales recent „cel mai prost lider din lume în lupta împotriva Coronavirusului”, a spus că speră că măsurile de izolare ale guvernanților statului pentru a stabili coronavirusul vor fi ridicate în această săptămână, chiar dacă nu a trecut vârful pandemic.

“Sper că este ultima săptămână de carantină”, ​​a declarat șeful statului după ce și-a părăsit reședința oficială la Palatul Alvorada din Brazilia. „Cetățenii nu pot rămâne acasă pentru că frigiderul lor este gol”, a adăugat el, descriind măsurile luate de primarii și guvernanții din aproape toate statele din Brazilia drept „excesive”.

Bolsonaro, în vârstă de 65 de ani, i-a avertizat ieri pe protestatari care solicită încetarea izolării, dar și pentru o „intervenție militară” pentru „închiderea Parlamentului și a Curții Supreme”. Astăzi, președintele de extremă dreaptă a spus că cei care îl acuză că este „dictator, nu au inteligență”. Sunt „deja la putere, împotriva cui aș combate?”

Coronavirus, alte 1.433 de persoane ucise în SUA: Trump suspendă imigrația

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.