Nebunie în timpul blocajului: un britanic și-a aruncat soția de la etajul șapte

Blocajul impus datorită pandemiei poate avea și consecințe mai tragice în mediul casnic. Așa cum s-a întâmplat cu un cuplu care, tocmai din cauza exasperării unei coexistențe prelungite , a început să se lupte puternic până când bărbatul, un turist englez, și-a luat soția în brațe și a aruncat-o de la etajul șapte al clădirii. Episodul incredibil a avut loc la Rayong, Thailanda, și numai din noroc nu s-a încheiat tragic. Femeia a aterizat de fapt pe terasa vecinilor , unde a fost salvată de vecini și transportată la spital  înainte de a putea merge la spital, relatează Mirror.

Criminal la 13 ani: pierde la un video joc, distruge mobila din casă și ucide cu 15 lovituri de cuțit frățiorul de 7 ani

Autorul actului teribil este Dave Mitchell în vârstă de 46 de ani,  forțat acasă cu soția sa de 56 de ani Sukanda. Conform celor mărturisite de vecini, cei doi ar fi început să se certe până când, într-un moment de nebunie, bărbatul a împins-o pe femeie de la balcon. Imediat după ce au fost alertate autoritățile, bărbatul  s-a baricadat în casă. Vecinii  au ajutat pe militari să intre în apartament reușind să-l aresteze pe britanic.

Japonia, camere de decompresie pentru a evita „divorțul COVID”

Dave Mitchell le-a  dezvăluit agenților că este extrem de stresat deoarece, din cauza anulărilor curselor de avion ,nu se mai putea întoarce în Marea Britanie. Înainte de a-l interoga, însă, agenții au trebuit să aștepte ca el să se calmeze. Între timp soției sale medicii i-au descoperit o ruptură de șold și o mână fracturată. A fost lansată o anchetă în acest sens.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.