Nebunia dezinfestanților ca antidot, continuă: doi americani au ajuns de urgență la spital

Potrivit autorităților din SUA, apelurile către centrele de control al otrăvurilor asupra dezinfestanților au crescut cu 20%. Ultimele cazuri din Georgia, în care doi bărbați americani au ajuns la spital cu simptome de intoxicație severă după ce au băut dezinfestanți și înălbitor ca antidot împotriva coronavirusului.

Dacă credeți că Trump are dreptate, faceți-vă un înălbitor intravenos și spuneți-ne cum vă merge

Doi bărbați americani au ajuns direct la spital cu simptome grave de intoxicație și din fericire au reușit să se  salveze datorită intervenției la timp a medicilor. Cele două episoade diferite au fost raportate de directorul centrului de control al otrăvurilor din statul Georgia.  Gaylord Lopez a avertizat toți cetățenii despre comportamente similare, absolut inutile împotriva Covid-19 și potențial letale.

Ambii protagoniști ai gestului extrem sunt în fază de recuperare, dar acțiunile lor confirmă alarma lansată deja în ultimele zile în SUA. Zeci de oameni au decis să folosească dezinfestanți după ce au ascultat cuvintele președintelui Donald Trump despre posibilitatea testării injecțiilor de dezinfestanților și înălbitorilor pentru a învinge coronavirusul.

Arabia Saudită a abolit pedeapsa cu moartea a infractorilor minori

După cum însuși Lopez a explicat jurnalului Atlanta Journal-Constitution , unul dintre cei doi bărbați, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a băut niște înălbitor sâmbătă . El a fost tratat în spital și apoi externat. Duminică, un al doilea bărbat de 30 de ani a fost externat după ce a băut un amestec de Pine-Sol, calmante și alte lichide. Amândoi au un istoric de  probleme de sănătate mintală. Deși nu este clar dacă au ingerat produsele din cauza spuselor președintelui , zvonurile despre aceste remedii dăunătoare au influențat cu siguranță statutul lor psihologic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.