Nebunia Covid: un german în vârstă a folosit spray cu piper pentru a păstra distanța personală

Un german în vârstă a folosit spray cu piper pentru a păstra distanța personală. Pe de o parte, frica și, pe de altă parte, un pic de isterie. Pentru a păstra distanța socială și a se proteja de posibile infecții, un rezident în vârstă de 71 de ani din orașul german Aachen a decis să folosească spray-ul cu piper, pe care l-a folosit pe un grup de persoane care făceau jogging și câțiva bicicliști.

Aceștia din urmă au alertat poliția, după ce au fost atacați fără niciun fel de  „ avertisment”.

Bărbatul a fost acuzat de vătămări corporale grave și tulburări de trafic periculoase. S-a justificat cu agenții spunând că nu a găsit o altă cale de a-i obliga pe concetățeni să ia în serios norma privind distanțarea socială.

Citește și Coronavirus, regiunea italiană Lombardia solicită guvernului impunerea stării de asediu

Aachen – în Renania de Nord Westfalia – se numără printre zonele din Germania clasificate la risc din cauza numărului ridicat de infecții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.