Neagă coronavirusul și pleacă în vacanță fără mască. Acum este în terapie intensivă: „Nu faceți ca mine” ( video )

Videoclipul filmat de un tânăr de 29 de ani care a contractat coronavirusul în Tenerife face înconjurul pe internet. Se numește Chris Grailey, iar în imaginile filmate în secția de resuscitare a spitalului Watford, unde este internat, recunoaște că el a fost „primul care a spus că (coronavirusul) este o prostie’ ” și a refuzat să poarte mască în stațiunea turistică spaniolă crezând crezându-se „invincibil”.

Tânărul nu are patologii anterioare, dar se află acum pe un pat de spital, repirând cu ajutorul unui aparat  și o mască de oxigen. A vrut să facă trimită un mesaj pentru a le spune tuturor tinerilor să nu repete greșelile și să ia în serios virusul, înainte să fie prea târziu.

„Acum sunt în terapie intensivă, aștept să primesc un tratament suplimentar și nu știu dacă voi pleca de aici – sunt cuvintele tânărului de 29 de ani raportate și de Daily Star Online – Așadar, chiar vreau să luați acest mesaj în serios, pentru că s-ar putea întâmpla oricui. Te rog, te rog, fii atent ”.

 Citește și Ucisă de familie pentru abandonarea acelei căsătorii aranjate violente. A mers la poliție, dar nimeni nu a ascultat-o

Chris dezvăluie că s-a îmbolnăvit în vacanță în Insulele Canare săptămâna trecută. „Am pierdut gustul, mirosul, am început să transpir rece”, a spus el. „Felul în care m-am simțit în ultima săptămână a fost cel mai aproape de iad pe care l-am văzut vreodată”.

„Nu pot să respir, să merg, să mă mișc. Mă simt ca un zombie. Iau patru antibiotice diferite, steroizi, oxigen 24/7, am mai multe găuri în braț decât un drogat – spune Chris – Motivul pentru care vă arăt toate acestea este pentru că am fost primul care a spus că este doar o gripă rea, o conspirație guvernamentală și bla bla bla. Greșit! Acest lucru este real, iar viața reală mă ucide ”.

Chris thought Covid was bullsh-t. This is powerful video message to you from his intensive care bed

Chris thought Covid was bullsh-t. This is powerful video message to you from his intensive care bedhttps://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/chris-thought-coronavirus-bullsht-powerful-18997069

Pubblicato da Manchester Evening News su Venerdì 25 settembre 2020

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.