Navalny și mărturisirea agentului rus, obținut prin înșelăciune: „Otrava era în lenjeria intimă”

Aleksei Navalny , oponentul rus care a riscat să moară după ce a fost otrăvit , a reușit să demonstreze că în spatele acestei tentative de omor din august, se află serviciile secrete ale țării sale .  Navalny l-a sunat pe Konstantin Kudryavtsev  și s-a identificat drept un înalt oficial însărcinat cu investigarea misiunii.

Citește și Un avion de război rus, capabil să comande arme nucleare, a fost jefuit

Presupusul agent ar fi explicat că dacă nu s-ar fi efectuat o aterizare de urgență la Omsk și dacă personalul medical nu ar fi intervenit prompt „rezultatul ar fi fost diferit”. Spre deosebire de ceea ce se credea până de curând, otrăvirea nu s-ar datora unei substanțe dizolvate în ceai: toxina ar fi putut fi aplicată pe lenjeria intimă a lui Aleksei Navalny .

Presupusul agent FSB – care precizează că nu a participat la operațiunea de administrare a otrăvii – într-un apel telefonic în care Navalny se prezintă ca un înalt oficial răspunde la întrebarea unde ar fi putut fi pusă  concentrația  mare de reziduuri de toxine pe hainele lui Navalny. Agentul ar fi declarat că în interiorul lenjeriei intime, în special în cusăturile din zona inghinală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://edition.cnn.com/2020/12/21/europe/russia-navalny-poisoning-underpants-ward
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.