Naufragiu între Malta și Tripoli, Carola Rackete: ”Europa, să-ți fie rușine !”

O mustrare dură din partea tinerei Carola Rackete împotriva Uniunii Europene. „Rușine, Europa”. „Rușine să-ți fie, Europa”. Aceasta este acuzația lui Carola Rackete , căpitanul  Sea pe Twitter, care vorbește despre scufundarea unei bărci între Malta și Libia cu numeroase decese.

Migranți, Sea Watch: „Naufragiu între Malta și Tripoli, multe victime”

“O barcă s-a răsturnat în zona din Malta – scrie Rackete – autoritățile europene cunosc situația încă de ieri, dar au decis să nu facă nimic. Rușine. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.