Naufragiu în Mediterana: 6 persoane au murit inclusiv o fetiță de 6 luni

Naufragiu în Mediterana. O fetiță de șase luni a murit în aseară la bordul navei Open Arms, care a fost salvată de la scufundare unei bărci de cauciuc care transporta 120 de imigranți. Barca s-a scufundat în Marea Mediterană în largul coastei Sabratha. Starea fetiței era critică de la început, până la punctul în care ONG-ul spaniol a solicitat o evacuare medicală de urgență pentru a-l duce pe copil la spital.

Cu toate acestea, apelul Open Arms nu a primit răspuns, iar copilul a murit în brațele medicilor de urgență. În total, victimele naufragiului sunt șase. Barca lansase marți seară  un SOS către Alarm Phone : barca era deja pe mare de două zile.

Citește și Bolsonaro: „Covid? Oricum vom muri cu toții, trebuie să terminăm să facem pe domnișoarele ”

Între timp, nava umanitară se îndreaptă către o altă barcă care a cerut ajutor. Conform tabloului de comandă Alarm Phone, există încă alte bărci cu risc pe mare cu 275 de imigranți la bord.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.