Naufragiu în Marea Egee: cel puțin 9 morti, 5 sunt copii

Naufragiu în Marea Egee: cel puțin 9 morti, 5 sunt copii

Cel puțin nouă imigranți, inclusiv patru femei și cinci copii, au murit în Marea Egee după ce o barcă la bordul căreia se aflau 70 de persoane s-a scufundat. Barca se îndrepta spre insulele grecești.

 

Alte cinci persoane perintre care o femeie și un copil ai fost salvate în apropierea stațiunea turistice de coastă Ayvalik, în timp ce trei sunt încă dispărute. Garda de coastă din Turcia a intervenit cu patru nave și un elicopter pentru a-i căuta pe dispăruți.

 

Te-ar putea interesa și Epidemie de ciuma bubonica: pasagerii dintr-un avion sunt in carantina dupa ce cuplul a murit din cauza bolii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.