NATO, Erdogan către Macron: „Verifică-ți moartea cerebrală”

Erdogan către Macron: „Verifică-ți moartea cerebrală”.  Atacul dur al președintelui turc vine după ce ministrul său de externe l-a numit pe șeful statului francez „sponsor al terorismului”

“Macron a spus că NATO se află într-o stare de moarte cerebrală. Ascultă ce îți spun din Turcia, îți  voi spune și de la NATO: în primul rând, verifică-ți moartea cerebelului “. Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat acest lucru , în urma criticilor președintelui francez asupra ofensivei de la Ankara împotriva milițiilor kurde din Siria.

“Aceste declarații sunt potrivite doar pentru oameni ca tine, care sunt morți de creier. Nu vă respectați obligațiile în NATO , nici măcar nu plătiți ceea ce ar trebui să plătiți NATO, dar când vine vorba să vă prezentați, vă prezentați.” adăugă Erdogan.

Citește și Pământul atinge punctul de neîntoarcere: cele 9 evenimente care ne duc la prăbușire

“Excludeți sau nu excludeți Turcia de la NATO … aveți autoritatea de a lua o astfel de decizie? Nu aveți niciun drept sau legitimitate să rămâneți acolo (în Siria.). Nici nu ați invitat regimul”, în timp ce “Securitatea Turciei este securitatea Europei”, a concluzionat Erdogan.

Atacul dur al președintelui turc vine după ce ministrul său de externe Mevlut Cavusoglu l-a numit pe șeful statului francez „sponsor al terorismului” , referindu-se la sprijinul de la Paris pentru milițiile kurde Ypg, pe care Ankara le consideră „teroriste”. Cavusoglu a mai spus că Macron ar dori să devină șeful Europei, dar este de fapt „slab”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.