Nastere soc! Copil decapitat in timpul nasterii: capul iese dar corpul ramane in mama alte 24 de ore

Naștere șoc! Copil decapitat în timpul nașterii

În timpul nașterii, mama și-a văzut capul copilului ieșind, dar corpul nu, era desprins.  O poveste șocantă, care te lasă fără cuvinte, ceea ce a avut suferit o mamă foarte tânără a cărei fiu a fost decapitat în timpul nașterii și care a trebuit să aștepte 24 de ore pentru a putea scoate afară micul corp.

Kagiso Kgatla, o femeie din Africa de Sud,   în vârstă de 19 ani și însărcinată în șase luni, a trebuit să aștepte 24 de ore cu corpul fiului ei în uter după ce a văzut cum capul copilului tocmai ieșea. Potrivit publicației Sun,  tânăra  a anunțat că va proceda legal împotriva personalului medical pentru neglijență, explicând  experiența traumatică pe care a trăit-o ​​în sala de naștere.

O femeie lasă moștenire 200.000 de euro familiilor cu copii dizabili

“Un doctor a venit și a spus că trebuie să împing. Am împins și am împins. Nimic. El și-a introdus mâinile și a spus că trebuie să încerc din nou, dar mai era nimic. La un moment dat spus că poate vedea capul copilului. Apoi a cerut un instrument ca o lingură mare. Atunci a ieșit capul copilului meu, dar numai capul. Corpul a rămas înăuntru “, explică el cu lacrimi în ochi.

Doctorii i-au spus că copilul ar putea naște cu malformații care ar fi redus semnificativ șansa de supraviețuire.

Personalul medical a explicat că copilul suferea de o malformație rară care nu permitea capului să se fixeze, astfel încât șansele de viață erau zero. Au așteptat să vadă dacă corpul ar fiutut ieși împreună cu corpul, dar nu s-a întâmplat și au trebuit să procedeze altfel.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.