Naștere record: o mămică a născut un bebeluș de 7 kg

Atunci când o femeie primește vestea de a fi însărcinată, intră în joc sentimentele : emoție, fericire, frică, dezamăgire, anxietate. Printre aceste numeroase emoții regăsim frica de naștere , mai ales dacă este prima experiență. Prin cap ne trec tot felul de gânduri care mai de care ciudate…

Atunci imaginați-vă ce s-a gândit Firdous Khatun o femeie în vârstă de treizeci și șase de ani, de origine indiană, când i-au spus că va trebui să nască un copil de 7 kg !  Un record în țara femeilor. Din fericire, din punctul de vedere al nașterii, lucrurile nu au mers rău: nașterea a fost pe cale naturală ( nu știm cum a fost posibil ) și a durat 15 minute .

Mama No Vax refuză medicamentul prescris: băiețelul ei de 4 ani moare din cauza gripei

Mărimea unui copil atât de excesiv la naștere se datorează unei afecțiuni particulare numită macrosomie fetală care, în cele mai multe cazuri, se datorează diabetului gestațional . Totuși, acesta nu este aproape niciodată un simbol al stării de rău. În culturile populare, de fapt, un copil născut cu câteva kilograme în plus este considerat un copil sănătos.

bebelus record

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.