Naște un băiețel și o fetiță, părinții nu se tem nici de numele virusului ucigaș și își numesc copii Corona și Covid

Naște un băiețel și o fetiță, părinții nu se tem nici de numele virusului ucigaș și își numesc copii Corona și Covid

În ciuda dificultăților cauzate de coronavirus, un cuplu indian din Chhattisgarh nu și-a pierdut simțul umorului și au decis să-și numească gemenii nou-născuți, „Corona” și „Covid”. Cele două nume evocă frică și teroare pentru toată lumea, dar nu și pentru cei doi noi părinți din Raipur, pentru care  în schimb reprezintă sinonimul  victoriei asupra dificultăților. După cum relatează mass-media indiană, gemenii s-au născut în noaptea de 26 spre 27 martie în timpul ce în India a fost decretat blocaj național din cauza pandemiei de Covid-19 .

Coronavirus, OMS: „Nu avem niciun semnal că virusul ar putea disparea la vară ca o gripă normală”

Numele nu sunt definitive, a explicat Preeti Verma, mama în vârstă de 27 de ani, agenției PTI. “Am fost binecuvântați cu acești gemeni, un băiat și o fată în primele ore ale dimineții de  27 martie. Deocamdată le-am numit Covid (băiețelul) și Corona (fetița). Nașterea a fost foarte dificilă dar eu și  cu soțul meu am vrut să facem acestă zi  memorabilă “, a spus femeia.

Directorul spitalului unde a născut femeia BR Ambedkar a declarat presei indiene că mama și cei doi copii  sunt în stare bună de sănătate și curând vor putea pleca acasă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.