Naște singură în casă, ucide bebelușul și-l ascunde într-un urs de pluș

Jelica S., o tânără de 23 de ani din Lucerna, Elveția este acuzată de prucucidere după ce și-a omorât copilul nou-născut.

Tânăra era însărcinată în luna a șaptea cu gemeni, când la un moment dat au început durerile nașterii. În acel moment era singură în casă în baie. S-a băgat în vana cu apă și a așteptat să iasă primul copil. După ce  a născut a luat bebelușul și l-a zbătut violent cu capul de gresie, l-a înfășurat în cârpe și l-a ascuns într-un urs mare de pluș. Copilul a murit din cauza multiplelor fracturi cranice.

Teroare în Franța: o panteră a intrat într-un apartament de la un bloc cu trei etaje / VIDEO

A așteptat aproximativ două ore până să iasă și al doilea copil, dar acesta s-a născut deja mort. L-a înfășurat în câteva haine și l-a aruncat la coș.Din cauza pierderilor mari de sânge mama criminală s-a dus la spital și în timp ce medicul o vizita ea a leșinat. Medicul de gardă și-a dat seama imediat că femeia abia născuse, iar din moment ce de bebeluș nu era nicio urmă, medicul a alertat imediat forțele de ordine care au început o anchetă.

Potrivit Metro, femeia a fost arestată și condamnată la 1 an de închisoare. Ea a declarat că imediat după ce rămăsese gravidă tatăl copiilor a părăsit-o. Iată motivul gestului nebun….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.