Naște o fetiță frumoasă și se căsătorește cu dragostea vieții sale cu câteva zile înainte de a muri de cancer

O mamă a pierdut lupta împotriva cancerului la sân la câteva zile după ce a născut o fetiță și s-a căsătorit cu dragostea vieții sale. Tracey Keers a trebuit să nască fiica sa, Kyla prematură, după ce a aflat că are cancer terminal.

Tânăra de 33 de ani și soțul ei Steven , tatăl unui fiu în vârstă de 7 ani, Kieran, s-au căsătorit în Vinerea Mare la spitalul Universității James Cook din Middlesbrough. Tracey a murit în brațele lui Steven o săptămână mai târziu. Steven, în vârstă de 35 de ani, a declarat că Tracey, a lucrat la Universitatea Durham,iar  diagnosticul de cancer la sân a venit în 2016.

Citește și Oroare în Argentina, corpul unui bebeluș de 4 luni a fost furat din cimitir: ”Au fost sataniștii”

 

A suferit o mastectomie, urmată de chimioterapie și radioterapie. Steven, originar din Seaton Carew, a declarat: „Știam că vrem un alt copil , așa că am optat pentru un tratament de fertilizare in vitro . Cu toate acestea, Tracey a rămas însărcinată în mod natural în septembrie – a adăugat Steven – eram descurajați pentru că nu credeam că se va întâmpla.” Cu toate acestea, bucuria cuplului nu a durat mult. Tracey a început să aibă dureri de cap severe , iar în a 24-a săptămână de sarcină, medicii i-au dat vestea îngrozitoare că cancerul s-a întors.

„I-au dat de la  trei-șase luni, dar Tracey nu a renunțat niciodată”. Patru săptămâni mai târziu, Tracey a început să aibă convulsii și a fost necesară operația de cezariană. La  o săptămână mai târziu, pe 30 martie, cuplul s-a căsătorit la spital . O săptămână mai târziu, femeia a murit în brațele soțului ei. “Am ținut-o pe Tracey în brațe, cu capul pe piept, iar ea a plecat în pace.”

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.