Naște în mașină, închide fiul într-o pungă de gunoi lăsându-l să moară

Naște în mașină, închide fiul într-o pungă de gunoi lăsându-l să moară

O poveste încă incredibilă în care protagonista este o tânără în vârstă de 26 de ani, o tânără criminală care și-a lăsat copilul nou-născut să moară imediat după ce a născut.

Povestea oribilă vine din Statele Unite.

Femeia ți-a ascuns sarcina de toată lumea și când a ajuns la termen să nască și-a pregătit toate cele necesare și în mașină și acolo a și născut.  După naștere a pus copilul încă legat cu cordonul ombilical într-o pungă de gunoi și l-a închis într-o geantă abandonându-l pe marginea unui trotuar lângă o ghenă de gunoi.

O mamă și-a lăsat fiul de trei ani să moară de foame și a ascuns corpul într-o cutie de jucării

Poliția a fost cea care a găsit geanta și imediat s-au pus să caute mama. După  câteva ore mama criminală a fost găsită la urgența unui spital.  Acum riscă 20 de ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.