Naște gemeni în Elveția și dispare: povestea fostei gimnaste despre care se spune că este iubita lui Putin

Alina Kabaeva, în vârstă de 37 de ani, ar fi adus pe lume copiii lui Vladimir Putin într-o clinică elvețiană în urmă cu patru ani. Din 2018 nu au apărut  noutăți despre ea.

Alina Kabaeva , fosta gimnastă olimpică medaliată cu aur, a dispărut din Rusia din 2018, când se credea că este însărcinată în două luni . Potrivit zvonurilor, fosta sportivă în aprilie 2019 ar fi născut doi copii într-o clinică elvețiană exclusivă, dar există și suspiciuni cu privire la alți copii, unul născut în 2009 și celălalt în 2015.

Ziarul Moskovsky Komsomolets oferă mai multe detalii despre această poveste potrivit căruia întreaga secție de obstetrică a fost închisă în momentul nașterii, care a fost efectuată de un medic italian care a sosit cu avionul. Povestea, publicată de ziar pe site-ul său, a fost ulterior eliminată . Un alt ziar, dni.ru , a fost publicat un articol intitulat „Alina Kabaeva a născut gemeni și a dispărut” . Atât Alina, cât și Putin, la acel moment, au respins zvonurile despre presupusa lor relație.

Citește și Donald Trump a fost condamnat la moarte de Yemen pentru crime de război: acuzat că a ucis 51 de civili

Așa cum a raportat The Sun, în ultima vreme teama că Alina lipsește încă devine din ce în ce mai puternică . O sursă din Moscova a declarat ziarului: „Putin este un bărbat extrem de rezervat, de ani de zile își ascunde cele două fiice adulte sub documente false. Chiar și acum, deși vorbește despre ele din când în când, nu le menționează niciodată ” .

Alina a câștigat două medalii olimpice, 14 medalii la campionatele mondiale și 25 de medalii la campionatele europene. După strălucita carieră atletică, a devenit deputat în partidul Rusia Unită al lui Putin. Putin s-a căsătorit cu Lyudmila Shkrebneva în 1983 și au împreună două fiice, Mariya Putin și Yekaterina Putin . Cu toate acestea, cuplul a divorțat în 2013 și de atunci Putin și-a ținut viața privată sub control.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.