Naște acasă, dar nu știa că este însărcinată: „Am crezut că m-am îngrășat din cauza alimentației”

„Am crezut că m-am îngrășat din cauza alimentației”… Ceea ce s-a întâmplat cu Emma Hindmarsh , o tânără de 31 de ani din Sunderland, în Marea Britanie, pare complotul unui film cu  final fericit. Femeia, asistentă medicală într-un spital local, s-a întors acasă după o tură de muncă de 12 ore. Simțind dureri în zona abdomenului tânăra  s-a dus imediat să se odihnească în camera de la etajul superior al casei. Nu știa că la scurt timp după aceea va aduce pe lume al doilea copil de a cărui existență nu știa.

Pe 3 mai, asistenta, care tocmai terminase o tura lungă în secția de psihiatrie a spitalului unde lucrează, s-a întors acasă, a luat cina și a urcat la etaj la casa ei pentru că nu se simțea foarte bine. După ce a luat un paracetamol, durerile au devenit insuportabile și astfel Emma și-a strigat soțul să vină în cameră. Bărbatul a sunat o ambulanță și Emma și-a telefonat-o pe mama ei să aibă grijă de Oliver, băiatul lor de 3 ani. La scurt timp, însă, soții au înțeles că nu este vorba despre o boală, ci o naștere.

Sudanul de Sud eliberează 85 de copii pentru a decongestiona închisorile

„Am simțit că ceva nu este în regulă, dar am crezut că este o problemă de apendicită. Când durerile au devenit insuportabile, m-am întins pe pat și în acel moment mi s-au rupt apele și am început să împing. La două ore după ce am ajuns acasă am ajuns în ambulanță cu Isabel în brațe. A fost un șoc pentru noi. Luasem în greutate, dar am crezut că este din cauza mâncării” Dar acum suntem înnebuniți de bucurie “.

Cu 5 săptămâni înainte, Emma a născut micuța Isabelle: ambele sunt sub observație la Spitalul Regal din Sunderland: potrivit medicilor, poziția placentei ar fi putut ascunde sarcina. Daniel, care este inginer la Caterpillar Peterlee, a adăugat: „Este de necrezut. Încercăm să ne obișnuim cu ideea.  Abia aștept să le aduc acasă. ”

Sursa: Daily Mail

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.