Născută prin cezariană, o fetiță era însărcinată cu sora ei geamănă

O femeie a descoperit imediat după naștere, că fetița ei este însărcinată cu sora ei geamănă. Nou-născuta a fost supusă unei operații  după prima ei zi de viață, deoarece era necesară  îndepărtarea fătului care era în interiorul micuței  pentru a preveni orice complicație.

Citește și Și-a opărit fiul sub dușul fierbinte: ”A luat note rele la școală”

Medicii au remarcat că Mónica Vega, din Barranquilla, Columbia, a avut două cordoane ombilicale în timpul unei scanări cu ultrasunete, cu două luni înainte de a naște, scrie The Sun. Era ceea ce medicii au descoperit o afecțiune medicale rară numită făt în făt. Fetița absorbise sora ei geamănă .

Când s-a născut fetița prin cezariană a fost necesară o operație urgentă, deoarece geamănul care nu s-a dezvoltat ar putea continua să crească, dăunând astfel organelor micuței. Fetița acum este bine acum și va continua să-și trăiască viața ca și oricare  alt copil, fără riscul unei complicații.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.