Nascută prematură, nimeni nu vine să o viziteze timp de 5 luni. O asistentă o infiază

Povestea cu final fericit a micuței Gisele: născută prematură și cu probleme serioase de sănătate din cauza dependenței de droguri a mamei sale, a rămas în spital  luni întregi, timp în care însă nimeni nu s-a deranjat să o viziteze.

Când soarta fetiței părea că a fi una tristă, o asistentă medicală din același spital înarmată cu tot curajul să o înfieze. Este povestea micului Gisele și a asistentei americane, Liz Smith, care, după mai mult de un an și jumătate de bătălii, au devenit oficial mamă și fiică.

La doar 13 ani, un copil și-a ucis cei doi frați vitregi: ”Trebuia să-i scap din iadul în care trăiau”

“Din momentul în care am întâlnit-o, mi-am dat seama că este ceva de special în ochii ei albaștrii și am simțit că trebuie să am grijă de ea ” a spus femeia. De atunci, ea a vizitat-o ​​în fiecare zi în salonul spitalului și s-a luptat până când  primit custodia judecătorului.

Mai bine de un an și jumătate, serviciile sociale au încercat să înțeleagă dacă mama și tatăl biologice a fetiței pot fi capabili să crească fetița. Au urmărit părinții cu scopul de a reintroduce copilul în familie, dar când  au descoperit că încă mai au probleme cu drogurile iar fetița  a fost declarată liberă de a fi înfiată.

În sfârșit acum, fetița se poate bucura de căldura unei familii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.