Nascută prematură, medicii au pus-o într-o pungă pentru sandviș

 Amina Dobson, o bebelușă născută la doar 24 de săptămâni a supraviețuit după ce a fost pusă într-o pungă de plastic. Pare ciudat, dar punga de plastic imita condițiile din uterul mamei, fiind perfecte în creșterea copilei și i-a menținut o temperatură constantă.

Când s-a născut pe 23 februarie 2018, avea o supapă în inima și o hemoragie pe creier și a fost ținută în spital sub observație timp de 76 de zile. Pe timp ce creștea părea să înflorească, și problemele  de sănătate cu care s-a născut Amina se vindecau pe zi ce trece . După 76 de zile de spitalizare în cele din urmă micuței i-a fost permis acasă cu părinții ei în Chicago, Illinois.

O femeie a scăpat cu viață după ce mașina ei a fost lovită de două fulgere / Video

amina 1Mama Taylor Dobson, în vârstă de 24 de ani, a declarat: “Am crezut că Amina nu ar putea să supraviețuiască, acum suntem așa de fericiți că suntem împreună și că am sărbătorit primul an  împreună.  Fetița mea este un copil special și suntem norocoși să o avem cu noi. Când s-a născut, a fost groaznic, era atât de mică…”, scrie Metro

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.