Născută cu o malformație facială, acum poate zâmbi. Intervenția „miraculoasă” asupra unei fetițe de 6 ani / VIDEO

Născută cu o malformație facială, acum poate zâmbi. Intervenția „miraculoasă” asupra unei fetițe de 6 ani

„Minunea” a fost posibilă datorită unei operații care a durat 11 ore , dar a fost complet reușită, după cum au raportat medicii. Protagonista acestei povești este micuța Darina Shpengler , o fetiță născută cu o malformație facială. Darina se întoarce acum în Rusia pentru a se reîntâlni cu tatăl ei după operația îndelungată pe care a suferit-o la Spitalul Great Ormond Street. Tratamentul în Marea Britanie a fost doar unul dintr-o serie de operații pentru Darina. În sfârșit Darina va avea o față „completă”, potrivit ziarulului „The Sun”.

Mama fetiței, Elena, 47 de ani, a plâns de fericire când a văzut că fiica ei „a învățat să râdă”, iar tatăl ei, Yury, în vârstă de 49 de ani, a reușit în sfârșit să-și îmbrățișeze fiica după ce a fost plecată de luni întregi. Boala care a lovit mici Darina este foarte rară: copila s-a născut fără buze și bărbie.

De la o cerșetoare în metrou, la un contract de milioane de euro / VIDEO

Starea ei îi limita capacitatea de a mânca și de a vorbi , iar ceilalți copii erau destul de „speriați” de ea. Mai mult, greutatea micuței Darina este similară cu cea a unei fetițe de un an, deși avea șase.

Medicii ruși le-au explicat părinților copilului că singurul spital din lume capabil să efectueze operația complexă era Great Ormond. Operațiunea ar fi costat aproape 70.000 de lire sterline , dar datorită unei strângeri de fonduri suma a fost strânsă iar operația a reușit!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.