Născută cu o boală gravă, ea este modelul care a cucerit lumea modei

Cu voința sa a reușit să cucerească o lume întreagă, lumea modei, acolo unde dacă nu ești perfectă nu ai ce să cauță.  Dar această tânără  în ciuda bolii grave cu care s-a născut și care o desfigurează ea a reușit să ajungă una dintre cele mai căutate modele.

Melanie Gaydos s-a născut acum 28 de ani cu o boală genetică extrem de rară  numită displazie ectodermică și alopecie, dar în ciuda faptului că apariția ei nu reflectă cea impusă de lumea modei, astăzi ea este un model foarte căutat.

 

Nu numai că este susținută de mulți colegi și actrițe și chiar de vedetele pop care o aleg ca mărturie a videoclipurilor lor. Nu este ceva  neobișnuit să vezi o imagine a lui Melanie, de exemplu, pe profilul Instagram al Miley Cyrus sau al altor vedete americane.

 

Displazia ectodermică afectează dinții, unghiile, porii și cartilajul, în plus modela suferă de alopecie, motiv pentru care este cheală și, din păcate,  aproape total oarbă. Melanie a intrat în lumea modei, împinsă de prietenul ei, care a convins-o să răspundă la un anunț pe Craiglist în care se căutau ” persoane unice” pentru un proiect de fotografie de modă.

De atunci pentru Melanie s-au deschis  ușile caselor de modă

 

22 de ilustrații șocante pe animale care ne obligă să privim realitatea în fațămelanie modella1 1

În trecut, Melanie a suferit diverse intervenții, dar astăzi ea declară:

“Am descoperit că mă simt mai confortabil cu mine așa, fără să am nevoie să îmbunătățesc aspectul meu. Nu este o problemă pentru mine că nu am dinți,  nu i-am avut niciodată… ”

Chiar dacă astăzi este una dintre cele mai căutate modele, în trecut Melanie a trebuit să lupte cu răutatea și prejudecățile persoanelor.  În adolescență ea a încercat chiar să se sinucidă din cauza aspectului ei dar a găsit puterea să se ridice și să-și urmeze visul. Acestă tânără este un exemplu pentru noi toți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.