Născut în plină pandemie, părinții își numesc bebelușul Ciro Covid

S-a întâmplat în ultimele zile în Argentina, când bucuria de a-și vedea bebelușul născut fără niciun fel de problemă, în ciuda dificultăților acestui moment istoric, a împins doi părinți să-și cheme nou-născutul Ciro Covid. Cazul s-a petrecut în orașul Ceres, din departamentul San Cristóbal, la 260 de kilometri nord-vest de orașul Santa Fe, unde copilul s-a născut printr-o cezariană  pe 22 aprilie. Atât mama cât  și copilul de 3,2 kg sunt în stare de sănătate excelentă și au fost externați vineri după-amiază.

Un musafir nepoftit: un bunic a prins un șobolan de mărimea unei pisici

Știrea a devenit virală când cineva din spital a fotografiat certificatul de naștere publicându-l online pe social media. Știrea a fost confirmată de același spital unde, cu toate acestea, autorul fotografiei  a fost sancționat pentru publicarea unui  document privat. „Părinții și-au exprimat dorința de a-i da numele de  Covid. Este decizia lor și noi, ca instituție, nu putem obiecta “, a confirmat directorul spitalului, Silvana Torres.

Criminal la 13 ani: pierde la un video joc, distruge mobila din casă și ucide cu 15 lovituri de cuțit frățiorul de 7 ani

Și bunica paternă al copilului a fost contactată de ziarele locale. “Numele de  Ciro Covid a fost dat pentru că mama, vorbind cu soțul ei, a spus că băiatul va deveni celebru pentru că este primul copil din zonă născut într-o perioadă atât de dificilă, așa că tatăl a propus să -l numească Covid în semn de forță ” a explicat bunica copilului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.