NASA, un asteroid de dimensiunile unui zgârie-nori filmat când se apropie de Pământ: ”Ar putea provoca milioane de morți”

Un asteroid de dimensiunile unui zgârie-nori filmat când se apropie de Pământ: ”Ar putea provoca milioane de morți”

Asteroidul numit 1998 HL1 s-a aflat la 6,21 milioane de kilometri de Terra, aproximativ de 10 ori distanța dintre Pământ și Lună, în momentul în care s-a aflat la cea mai mică distanță de planeta noastră. NASA a clasificat asteroidul 1998 HL1 ca fiind ”cu potențial periculos”, deoarece acesta are ”potențialul de a se apropia periculos de Terra”, informează space.com

Cadavrele celor dragi, îngrășământ pentru plante: inițiativa aprobată în Statele Unite

Asteroidul 1998 HL1 măsoară în jur de 550 de metri în diametru, comparabil cu înălțimea Sears Tower din Chicago,și se deplasează cu o viteză de 25.000 metri pe oră. Potrivit express.co.uk, dacă un astfel de asteroid ar lovi Pământul, ar provoca moartea a milioane de oameni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.