Narwhal, cățelul unicorn cu o codiță pe frunte

Un cățel  unic și rar a fost găsit de un grup de voluntari din Misiunea Mac din Jackson, Missouri (Statele Unite).

Cățelușul care fusese abandonat în mijlocul drumului și care ar fi murit cu siguranță de frig,  avea o malformație foarte curioasă : o codiță mică pe frunte, mai bine zis între ochi . Câinele „unicorn” a fost astfel numit Narwhal , un nume inspirat de narwhal, cetaceul renumit pentru cusurul său și care a dat naștere legendei unicornului. Voluntarii au publicat numeroase imagini ale cățelușului pe rețelele de socializare, lansând, de asemenea, o strângere de fonduri pentru micuțul câine, care în câteva zile a avut un mare succes, de asemenea, deoarece imaginile lui Narwhal au devenit virale în întreaga lume.

De asemenea, animalul a fost supus unui examen medical minuțios, în care medicii veterinari au putut verifica că  micuța codiță nu este conectată la niciun organ vital și nu creează nicio problemă pentru cățeluș.

Și-a înjunghiat soția cu sânge rece: ”Închide ochii, am o supriză pentru tine”

Tocmai din acest motiv nu va fi necesară eliminarea chirurgicală. Astfel, așteptând să găsească o casă nouă și o familie iubitoare, tandrul Narwhal își va putea păstra  această caracteristică care o face unic în lume.

The million dollar question about Narwhals extra tail on his face. Is it connected and does it wag? The extra tail is…

Pubblicato da Mac the pitbull su Martedì 12 novembre 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.