Napoli, evadare senzațională din închisoarea din Poggioreale ! În 100 de ani nimeni nu a mai reușit să scape

În închisoarea din Napoli, Poggioreale, în 100 de ani nimeni nu a mai reușit să scape. Dar astăzi, un prizonier polonez închis pentru omor a evadat cu un șir de cearșafuri. Poliția a declarat că este extrem de periculos.

Pur și simplu s-a urcat pe perete cu un șir de cearșafuri în timp ce mergea la masă în mica biserică a instituției penitenciare. În acest fel, ca în scenele de film clasice prizonierul polonez, Robert Lisowski, a scăpat din închisoarea Poggioreale din Napoli: este prima dată în 100 de ani. Bărbatul, descris drept „periculos” de secția de poliție, fusese arestat în decembrie 2018 pentru omor.

  Caz unic în lume: un vițel s-a născut cu două capete / VIDEO

Lisowski are o înălțime de aproximativ 1,80 metri, de ten deschis la culoare, părul maroniu deschis și șchiopătează. În momentul evadării purta barbă. Deținutul polonez a fost arestat de poliție în 2018, sub acuzația că ar fi ucis un ucrainean de 36 de ani un prietenul de-al său, în timpul unui scandal într-un restaurant. Scandalul începuse din cauza unei femei, iar cei doi s-au luat la ceartă. Polonezul și-a înjunghiat prietenul pânâ la moarte, scrie TgCom24

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.