Nagorno Karabakh, Unicef: cel puțin 4 copii uciși

Unicef: cel puțin 4 copii uciși.  Au trecut mai mult de 10 zile de când violența a crescut semnificativ în zona de conflict din Nagorno-Karabakh. Există deja un bilanț trist care vorbește despre 4 copii uciși și 7 răniți și până la sfârșitul luptelor, aceste cifre vor crește tragic. Acest lucru a fost raportat de Unicef, specificând că acestea sunt date actualizate la 6 octombrie.

Citește și „Capitala” Nagorno-Karabah a fost bombardată

Conflictul distruge casele, distruge școlile și alte infrastructuri esențiale. Facem apel la toate părțile să protejeze civilii și infrastructura civilă de daune ulterioare, în conformitate cu dreptul internațional umanitar“, subliniază UNICEF, “o încetare imediată reprezintă interesul superior al fiecărui copil ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.