Nagorno Karabakh, o rachetă a lovit orașul Ganja din Azerbaidjan provocând un masacru printre civili

O rachetă a lovit o zonă rezidențială azi noapte provocând multe victime în Ganja, al doilea oraș al Azerbaidjanului, marcând o escaladare a conflictului din Nagorno Karabakh, la câteva ore după atentatele de la Stepanakert, capitala regiunii separatiste.

Citește și Un cuplu de români din Italia și-au abandonat pe stradă copilul de 4 luni: ” Probleme economice ”

Racheta a distrus mai multe case. În Ganja “mulți oameni sunt sub dărâmături, unii sunt morți, iar alții sunt răniți”, spun martorii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.