Nagorno, Azerbaidjan: atac armean asupra orașului Barda, cel puțin 19 morți

Ciocnirile dintre armata azeră și armata armeană continuă în Nagorno Karabakh, autoritățile din Baku și Erevan acuzându-se reciproc de încălcări repetate ale încetării focului. În această dimineață, cel puțin 19 persoane au murit și câteva zeci au fost rănite într-un atac asupra orașului Barda de către forțele armate armene, potrivit Ministerului Apărării din Azerbaidjan.

Într-o încălcare majoră a încetării focului umanitar, forțele armate ale Armeniei au lansat un atac cu rachetă asupra orașului Barda. Există victime și răniți, iar infrastructura civilă a fost deteriorată“, a spus ministerul. Potrivit unor surse ale procurorului azer, victimele sunt 19, rănitele cel puțin 60.

Citește și Covid, mass-media germană: „Merkel vrea să impună lockdown de la 4 noiembrie”

La rândul său, Ministerul Apărării din Armenia a acuzat Forțele Armate din Azerbaidjan că au lovit  Stepanakert cu un lansator de rachete grele Smerch. “Un atac cu Smerch a fost efectuat asupra lui Stepanakert. Nimeni nu a fost rănit“, a scris purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din Armenia, Shushan Stepanyan, pe Facebook.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.