Myanmar. O instructoare de aerobic prezenta lecția on line, în spatele ei se află lovitura de stat

O instructoare de aerobic care postează un videoclip cu exercițiile pe profilul ei de Facebook. Totul normal până acum, cu excepția faptului că, în fundal, apare un scenariu care nu este deloc neobișnuit: trecerea convoiului armatei care merge la palatul guvernului din Myanmar pentru a efectua lovitura de stat care a demis-o pe Aung San Suu Kyi și care a ajuns în arest. Videoclipul a devenit curând viral pe rețelele sociale din întreaga lume.

Imaginile sunt înregistrate pe bulevardul principal Naypyitaw, capitala Myanmar. În timpul exercițiilor instructoarei Khing Hnin Wai, apar vehicule și oamenii armatei gonind pe străzile capitalei, având ca scop arestarea lui Aung San Suu Kyi pentru a prelua puterea.

Citește și Acest oraș a instalat cabine izolate termic pe străzi pentru a proteja de frig persoanele fără adăpost

Femeia nu a observat ce se întâmpla în spatele ei. Videoclipul a fost apoi redistribuit pe Facebook de un oficial din Ministerul Educației din Birmania.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.