Masacrul din Myanmar: alunecarea de teren într-o mină de jad a provocat peste 160 de morți

Alunecarea de teren care a lovit o mină de jad din nordul Myanmarului a ucis peste 160 de oameni. “Minerii au fost loviți de un val de noroi care a invadat mină după ploile abundente”, a spus secția de pompieri din țară, adăugând că echipele de salvare nu s-au oprit din căutări toată noaptea recuperând 162 de cadavre.

Cei 54 de răniți au fost spitalizați  în spitalele din din regiunea din apropierea graniței cu China. Cu toate acestea, bilanțul victimelor este de așteptat să crească în următoarele ore. Unii martori au
spus că pentru multe victime nu a existat nicio  scăpare: s-au înecat cu apă și noroi.  Printre victime se află și pompieri .

Tragedie în Mynamar! O mină de jad s-a prăbușit: 50 de morți și 200 de dispăruți

Căutările au continuat neîntrerupt toată noaptea , complicate de ploaia neîncetată care a pus în pericol  siguranța  salvatorilor obligați să folosească anvelope și plute de cauciuc pentru a încărca cadavrele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.