Mușcată și sfâșiată în somn de câinele unui membru al familiei, Keira moare la 25 de ani: animalul va fi ucis

O tragedie inexplicabilă, cea a unei fete de 25 de ani care a fost sfâșiată în somn de câinele unui membru al familiei. Keira Ladlow locuia în Birmingham, Marea Britanie și a fost găsită moartă în pat de o rudă de familie.

Tragedia a avut loc în urmă cu două zile și este, în privințe inexplicabile. Câinele care a ucis-o pe Keira în somn este un Bullmastiff, o rasă periculoasă atât pentru pentru mărime și pentru mușcătura puternică, dar în general dulce și afectuos cu oamenii cu care este obișnuit . Keira, care locuia cu familia ei a fost găsită moartă, brațul ei fiind complet sfâșiat de mușcăturile câinelui, relatează The Sun.

Citește și Dramă în Ohio: un bărbat a împușcat cei trei copii ai iubitei sale: doi sunt morți, al treilea este foarte grav

Între timp, poliția investighează incidentul. Keira locuia cu niște rude, inclusiv cu proprietarii câinelui, care părea absolut obișnuit cu prezența ei. Anchetatorii au numit moartea fetei „un tragic accindent”, deși unii vecini spun că Keira se temea de agresiunea câinelui. Animalul a fost confiscat după tragedie și va fi ucis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.