Muscata din joaca de cainele sau Shih Tzu, unei femeii medicii i-au amputat ambele picioare si o mana

Muscata din joaca de cainele sau Shih Tzu, unei femeii medicii i-au amputat ambele picioare si o mana

Christine Caron, în vârstă de 55 de ani, din Ottawa, Canada, se juca cu cei patru câini ai săi  Shih Tzu, când unul dintre ei a mușcat-o. Femeia a mers la spital pentru a-i fi dezinfectată rana, dar după după 6 zile a început să simtă simptome similare cu cele ale unei gripe.

Iepure sau corb? Videoclipul viral care confundă internauții / VIDEO

În timpul nopții starea ei s-a înrăutățit până când a leșinat. Famlia a chemat de urgență ambulanța iar femeia a intrat în comă și a fost spitalizată în terapie intensivă timp de 3 săptămâni în care era în comă. Corpul femeii intrase în cangrenă. Doctorii au crezut că este necesar să-i salveze viața amputând atât picioarele cât și brațul drept, potrivit  Daily Mail.

O fetita de 6 ani a cazut de la etajul 26 dupa care s-a ridicat si a plecat

“M-am jucat cu câinele meu în grădină când m-a mușcat accidental de mâna. Nu credeam că ar fi o problemă pentru că am curățat-o imediat și nu m-am infectat “, a spus femeia. Mai târziu însa, ea a început sa se simtă rău și din acel moment nu își mai amintește nimic. Medicii au explicat că o mușcătură de animal poate provoca o infecție deoarece permite bacteriilor din gură să pătrundă adânc în piele.

Christine astăzi se simte mult mai bine în ciuda accidentului.  Ea a spus că este bucuroasă că mai este în viață.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.