Musafirul nepoftit: un șoricel a căzut din tavanul restaurantului direct pe masă

Musafirul nepoftit: un soricel a cazut din tavanul restaurantului direct pe masa

O femeia a avut parte de o cină mai șocantă…mai dezgustătoare, dacă vrem să-i spunem așa: Voi ce-ați face dacă v-ați trezi pe masă cu un șoricel în loc de o bere sau un pahar de vin?

Femeia ghinionistă vrea să ia cina la un restaurant din Los Angele, când la un moment dat un șoricel a căzut din tavanul restaurantului direct pe meniul din fața ei. Chiar  protagonista întâmplării a povestit ce i se întâmplase printr-un mesaj pe Facebook:  “Ce faci când un șoarece îți  cade din tavan direct pe masă? Vream doar să mă uit la un meci de fotbal”, scrie femeia. Mulți dintre prietenii săi au comentat cu cuvinte de dezgust, spunând că, dacă i s-ar fi întâmplat lor așa ceva,  ar fugi imediat.

Danemarca, zeci de morminte au fost vandalizate într-un cimitir evreiesc

Alisha de 43 de ani originară dinHuston, a mers cu partenerul ei la un restaurant din Los Angeles pentru a sărbători ziua ei de naștere. Cu toate acestea, în timp ce se aflau la masă soricelul a căzut pe meniul de pe masă direct în fața ei.  Femeia a cerut să vorbbească cu proprietarul restaurantului, care fără niciun fel de problemă sau de jenă, s-a apropiat de masa lor cu o farfurie în mână împingând șoricelul într-o pungă. Potrivit femeii care a lăsat un interviu la  NBC, ea a spus că nu era supărată, ci dezgustată de incident: “A fost groaznic”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.