Musafirul nepoftit: o femeie s-a trezit în miez de noapte cu un aligator în bucătărie

Vineri noaptea, o femeie de 76 de ani din Clearwater, Florida s-a trezit să meragă la baie, când a a dat nas în nas cu un alugator. Animalul a fost capturat și eliberat în sălbăticie.

Potrivit publicației Buzzfeed News, un aligator de peste 3 metri a intrat într-o casă din Clearwater, Florida, pe  31 mai 2019. Într-o declarație adresată Tampa Bay Times, Maria Wischhusena, proprietarul casei o femeie în vârstă de 76 de ani, trezindu-se în jurul orei 03:30 pentru a merge la baie, când a observat uriașul animal.

Citește și Pasageri transformați în oameni de zăpadă după ce autobuzul în care călătoreau s-a defectat / VIDEO

“Tot ce am văzut a fost un cap imens care se uita la mine ca și când mi-ar fi spus:” Hei !”, a spus ea ziarului. După ce și-a revenit din șoc a chemat imediat poliția, care a capturat și a eliberat aligatorul în sălbăticie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. După ce a aranjat tot haosul provocat de ”musafir” , femeia s-a întors liniștită la culcare.

Potrivit  Departamentului de Poliție din Clearwater, care a publicat un videoclip cu animalul din interiorul casei, aligatorul a spart o fereastră de bucătărie de la parter. În timp ce se strecura în casă, a spart patru sticle de vin roșu. În Florida asemenea aparații nu sunt neobișnuite.  Un alt aligator a intrat de recent în casa altei familii din Sarasota.

Reptilele uriașe pot fi văzute peste tot, de la terenurile de golf până la aeroporturi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.