München, un turist spaniol deschide o ușă greșită și blochează aeroportul: 130 de zboruri anulate

Un turist spaniol se îndrepta către controlul pașapoartelor când a intrat din greșeală într-o zonă cu acces restricționat: în aeroportul german s-a activat imediat alarma

Aeroportul München a fost a evacuat, 130 de zboruri au fost anulate și 5 mii de pasageri au fost blocați din cauza unei erori din partea unui turist spaniol, care a ajuns în Germania din Thailanda.

Violator român prins în Italia unde se ascundea de nouă ani

Poliția s-a temut imediat de un atac terorist și a evacuat o întreagă zonă a aeroportului. Dar după trei ore, persoana responsabilă a fost identificată. Bărbatul a fost arestat pentru alarmism iar poliția va investiga pentru a vedea dacă a fost într-adevăr o greșeală.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.