Mozambic a fost lovit de un nou ciclon: in urma cu o luna sute de persoane au murit

Mozambic a fost lovit de un nou ciclon: in urma cu o luna sute de persoane au murit

Un nou ciclon a lovit Mozambicul, la doar o lună după ce a fost devastată de Ciclonul Idai care a cauzat sute de decese. Mozambicul a fost lovit de aseară de Ciclonul Kenneth cu rafale de vânturi de peste 220 de kilometri pe oră, după ce a provocat moartea a trei persoane în Insulele Comore.

 

Potrivit INGC din Mozambic circa 30.000 de persoane evacuate din zonele afectate de ciclon.

Cyclone Idai a lovit Mozambicul, Malawi și Zimbabwe la jumătatea lunii martie: conform datelor oficiale, a ucis aproximativ 600 de persoane și a rănit peste 1.600.

 

Te-ar putea interesa și Masacru: in doar o saptamana 18 studenti s-au sinucis pentru ca nu au luat examenul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.