Mozambic, a explodat focarul de holeră: cel puțin douăzeci de morți

Un nou focar de holeră lovește Mozambicul și continuă să facă victime. Cel puțin 20 de persoane au murit în urma unui focar în provincia Cabo Delgado din nordul Mozambicului, care era deja scena numeroaselor atacuri ale grupărilor jihadiste. Acest lucru a fost relatat de ziarul „Noticias”, potrivit căruia autoritățile sanitare Maputo au declarat un focar în cele trei raioane ale Macomiei, Mocimboa da Praia și Ibo, unde până în prezent au fost diagnosticate 273 de cazuri.

Citește și Sfârcurile unei femei au început să putrezească după o operație de mărire a sânilor

Directorul provincial al departamentului de sănătate, Anastacia Lidimba, a declarat că epidemia a început pe insulele din largul coastei Cabo Delgado, unde oamenii s-au refugiat în condiții sanitare dezastroasepentru a scăpa de atacurile insurgenților islamici de pe continent. Situația este deosebit de gravă și în insulele Matemo și Congo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.