Motivul absurd al unei mame care a înscenat răpirea fiului ei de 11 ani

Motivul absurd al unei mame care a înscenat răpirea fiului ei de 11 ani

Mama băiatului, o femeie de 33 de ani, pe nume Chen, originară din China a depus o plângere de dispariție a fiului ei  în orașul Yueqing. Ea a declarat că băiețelul a fost văzut ultima dată lângă o școală și a dat o descriere exactă despre cum era îmbrăcat copilul.

 

Cazul a făcut mare vâlvă iar agenții au început o operașiune de căutare a minorului. Răpirea a atras întreaga mass-medie națională și pentru recompensa pe care o oferea familia pentru orice informație , 500.000 de yuani (aproximativ 63.000 de euro).

 

La cinci zile de la începerea căutării poliția a constatat că femeia a mințit. Copilul se afla în siguranță în casa unor rude.

Potrivit unei declarații oficiale de către poliție, femeia a pus practică înscenarea răpirii fiuluii ei deoarece nu de mult timp se certase cu soțul și dorea să testeze dragostea lui față de ea și de fiu.

Te-ar putea interesa și Indonezia, încălcarea șariei: cuplurile necăsătorite biciuite în piață

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.